skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

Landschapsonderhoud

Heeft u ondersteuning nodig bij de aanleg en in het onderhoud van landschapselementen, zoals houtwallen, bossen, singels, poelen en greppels, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn bij zowel de advisering als bij de uitvoering van genoemde projecten. Desgewenst regelen wij de aankoop en het inplanten van bosplantsoen en (fruit)bomen. Ook maken en plaatsen wij Twentse landhekken en rustieke banken.

SOWECO hecht er belang aan dat personen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen op werk. Het is belangrijk een goede samenwerking te hebben met bedrijven op de arbeidsmarkt, die bereid zijn met onze medewerkers een werkrelatie aan te gaan.

Bij de uitvoering van de projecten werken wij veel samen met gespecialiseerde en plaatselijke aannemers. Samen leveren wij een bijdrage aan het in stand houden van ons mooie Twentse landschap.

Onze partners en klanten zijn Gemeenten, Landschap Overijssel, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, agragriërs en particulieren.

Back To Top