skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

Uw Voordeel Bij Detachering

Bij SOWECO kunt u terecht als u op zoek bent naar flexibele en creatieve arbeidsoplossingen voor een korte of lange periode. Wat u ook zoekt, wij bieden maatwerk voor uw bedrijf.

Uw vraag centraal

Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Door ons gevarieerde aanbod aan zowel mensen als werkvormen, zijn wij in staat in te spelen op uw specifieke vraag. SOWECO heeft medewerkers met een arbeidshandicap of een andere afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Ieder met zijn/haar eigen kwaliteiten. Zij kunnen bij uw bedrijf worden gedetacheerd op individuele basis of in groepsverband, voor een langdurige periode of voor tijdelijke projecten op uitleenbasis. Indien gewenst, detacheren wij ook de leidinggevende mee.

Er zijn diverse voordelen indien u gebruik maakt van onze detacheringmogelijkheden. Uw administratie blijft beperkt, de contracten zijn flexibel en wij zorgen voor de begeleiding.

Beperkte administratie

De gedetacheerde werknemer ontvangt zijn salaris van SOWECO en blijft ook bij ons in dienst. Er wordt gezorgd voor eventueel benodigde aanpassingen op de werkplek en de begeleiding van de medewerker. Uw administratie blijft daardoor beperkt. U betaalt een inleenvergoeding aan ons die gerelateerd is aan de werkzaamheden die een werknemer verricht.

Flexibele contracten

Een detacheringsconstructie geeft u de mogelijkheid om contracten flexibel in te vullen. In overleg met de werknemer en ons bepaalt u de duur van het contract, de werktijden en de aard van de werkzaamheden. Tegen het einde van de contracttijd, besluit u of u de detachering wilt verlengen, aanpassen of stopzetten.

Begeleiding

De gedetacheerde werknemer is formeel in onze dienst. Wij zijn dus verantwoordelijk voor de werkgeverstaken. Er zullen regelmatig evaluatiegesprekken zijn tussen u, een vertegenwoordiger van ons bedrijf en de werknemer. De dagelijkse aansturing en begeleiding liggen bij u als inlenende organisatie. Bij groepsdetachering is het mogelijk dat de dagelijkse leiding vanuit ons bedrijf geregeld wordt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wat uw vraag ook is: wij bieden u maatwerk met onze expertise en onze bijzondere arbeidskrachten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Back To Top