skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

SOWECO 50 Jaar!

Voor SOWECO is 2019 een jubileumjaar. Al 50 jaar zetten wij ons in voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Opgericht in 1969 om uitvoering te geven aan de Wet sociale werkvoorziening voor onze aandeelhouders, de gemeenten Almelo, Wierden, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn en Twenterand. Maatschappelijke veranderingen hebben ervoor gezorgd dat wij als bedrijf een transformatie hebben doorgemaakt van productiebedrijf naar professionele dienstverlener.

Er komt steeds meer aandacht voor een inclusieve samenleving en SOWECO is steeds meer een partner voor het bedrijfsleven. Wij streven ernaar dat iedereen volwaardig kan meedoen in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Betaald werk geeft eigenwaarde en trots en niet te vergeten zelfstandigheid om in eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Wij hebben hét verschil kunnen maken voor vele mensen. Dat is wat ons drijft en daar zijn wij trots op.

Wij staan dit jaar weliswaar stil bij ons 50-jarig bestaan. Echter, stilstaan als bedrijf doen we zeker niet. Om toekomstbestendig te kunnen zijn, is ondernemingsgeest en veerkracht nodig. Wij hebben daarin een ieder nodig. In de eerste plaats natuurlijk onze mensen, die dagelijks met grote betrokkenheid hun werk uitvoeren. Zij vormen het hart van SOWECO. Maar wij realiseren ons terdege, dat we onze doelen niet alleen kunnen realiseren. Hiervoor is samenwerking nodig met het bedrijfsleven, overheid, onderwijs, zorg en netwerkpartners. Samen kunnen we zorgen voor een zo groot mogelijke toegevoegde waarde, voor zowel bedrijf, mens als maatschappij.

Onder het motto ‘meedoen is winnen’, gaan wij vol passie en energie de toekomst tegemoet.

Back To Top