skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

Bent u als ondernemer op zoek naar flexibele en creatieve arbeidsoplossingen voor een korte of lange periode? Dan bent u bij SOWECO aan het juiste adres. Samen met u gaan wij na wat de vraag is àchter uw vraag. Op deze wijze wordt duidelijk welk personeel het beste bij uw bedrijf en de werkzaamheden past.

Individuele detachering

Heeft u één of meerdere medewerkers nodig voor een vacature binnen uw organisatie? Wij stellen graag enkele gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers aan u voor. Met uw behoefte als leidraad, wordt op een zorgvuldige manier een match tot stand gebracht. Niet voor niets kennen sommige van onze detacheringen een jarenlange looptijd.

Onze medewerker wordt tevens vanuit SOWECO begeleid. Indien gewenst, ondersteunen wij u ook bij het inwerken van onze medewerker.

Onze medewerkers zijn o.a. actief in de volgende sectoren:

 • Administratie (bijv. baliemedewerker)
 • Productie (bijv. montage, inpak)
 • Logistiek (bijv. koerier, magazijn)
 • Overheid (bijv. parkeercontroleurs)
 • Onderhoud en beheer (o.a. culturele centra, sporthallen, woningbouwverenigingen)
 • Vervoer (bus- en taxibedrijven)

Groepsdetacheringen

Ook als u behoefte heeft aan een groep medewerkers om werkzaamheden binnen uw bedrijf uit te voeren, kunnen wij u met onze jarenlange ervaring van dienst zijn. Onze medewerkers kunnen worden ingezet voor (eenvoudig) productiewerk tot werk als bijvoorbeeld chauffeur. De grootte van de gedetacheerde groep kan eveneens variëren. Het is in principe mogelijk een groep van 5 tot 100 medewerkers te detacheren. SOWECO beschikt namelijk over een groot potentieel aan medewerkers. Dit maakt ook dat wij over het algemeen snel kunnen voldoen aan een verzoek om extra mensen.

Indien gewenst, kan SOWECO samen met de groep ook voorwerkers detacheren, die voor de directe aansturing en leiding op de werkvloer zorgen. Op deze manier wordt u maximaal ontzorgd.

Uitleen van medewerkers

Onder deze noemer vallen (min of meer) kortdurende detacheringen van kleine tot groepen medewerkers, die bij u op locatie een bepaalde klus klaren. Hierbij valt te denken aan in- en verpakwerk, assemblagewerkzaamheden, maar ook schoonmaak, catering en groenwerkzaamheden. Onze enthousiaste en flexibele medewerkers lossen hiermee elk capaciteitsprobleem voor u op. Ook de tijdstermijnen zijn flexibel af te spreken.

Voordelen

 • De medewerker blijft in dienst van SOWECO. Dit bespaart u veel administratief werk
 • U kunt kiezen tussen een uur- of maandtarief. Bij een uurtarief betaalt u enkel de gewerkte uren. Bij een maandtarief betaalt u maandelijks een vast bedrag
 • Bij groepsdetacheringen is het mogelijk een vast maandelijks tarief af te spreken. Dit vereenvoudigt uw kostenbeheer
 • Het detacheringscontract kan voor bepaalde of ongepaalde tijd worden aangegaan. De mogelijkheid tot opzegging blijft bestaan
 • Indien nodig, regelen wij het vervoer van groepen medewerkers van en naar uw organisatie
 • SOWECO kent een goede prijs-kwaliteitverhouding, door een loonkostensubsidie, gebaseerd op de mogelijkheden van de gedetacheerden

Hoe kunnen wij u helpen?

Wat uw vraag ook is: onze bijzondere arbeidskrachten staan klaar om u de helpende hand te bieden! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Back To Top