skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

Leerlingen Van VSO- En Praktijkonderwijs Maken Kennis Met SOWECO-Extend

Op donderdag 26 april 2018 vond het voorjaarsevenement van de 99van Twente plaats in Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo. Tijdens dit evenement hebben leerlingen van het praktijkonderwijs (PRO) en het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) kennisgemaakt met Twentse werkgevers die zich richten op duurzame werkgelegenheid voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Manon Scholten en Rob Sleebos waren namens SOWECO-Extend aanwezig op de stand op het ‘Vacatureplein’. Ze zijn met veel leerlingen in gesprek geweest. Het enthousiasme voor ons Rad van Fortuin was groot. Een spel waarbij vragen over verschillende werksectoren moesten worden beantwoord. Met kans op een Powerbank! Het resultaat is dat ongeveer 20 leerlingen zich hebben ingeschreven voor een kennismakingsgesprek.

Inmiddels zijn we volop bezig met het voeren van de gesprekken en het enthousiasme bij de leerlingen en de scholen is groot. Hoewel veel leerlingen nog op school zitten en nog niet direct een baan zoeken, is het goed om nu al samen te kijken hoe we deze talenten kunnen helpen aan hun droombaan.

Back To Top