skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

BuitenGewoon Detacheren

Wij kunnen u snel en gemakkelijk helpen bij uw zoektocht naar personeel door buitengewone werknemers bij uw bedrijf te detacheren. De medewerker wordt – bij voorkeur voor een langere periode – gedetacheerd in uw bedrijf, maar blijft bij ons in dienst. Wij verzorgen alle werkgeverstaken en dat bespaart u veel administratieve rompslomp.

Bij SOWECO werken mensen voor wie het wat lastiger is om op eigen kracht een werkplek te vinden. Meer in het bijzonder: langdurig werkzoekenden en mensen met een arbeidsbeperking. Groepen met verschillende achtergronden maar met een grote arbeidspotentie. Werkvermogen waarvan ook úw bedrijf profijt kan ondervinden!

Enthousiaste medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers

“Ik heb de stap gezet, had ik het maar eerder gedaan.”

“Ik wil écht niet meer binnen de muren van SOWECO werken.”

“Het is prettig dat iemand van SOWECO mij begeleidt.”

“Ik heb een hele afwisselende baan met veel uitdagingen.”

“Ik voel me top en erg gewaardeerd in een mega mooi bedrijf.”

“Het is een hele leuke uitdaging om dit voor SOWECO te doen.”

Bereken uw voordeel

Wij maken het voor u interessant om met onze buitengewone medewerkers aan het werk te gaan. Ook berekenen wij scherpe tarieven. Bovendien weten wij precies welke inleenvergoeding bij welke kandidaat past. Om u een idee te geven: bij een arbeidsprestatie van 60% is uw inleenvergoeding ook 60% van de loonkosten. Bovendien ondersteunen wij u en de werknemer, waar nodig, door inzet van coaching op de werkvloer. Bereken dus uw voordeel en kies voor onze detacheringmedewerkers!

Hoe kunnen wij u helpen?

Waar uw vraag zich ook op richt: onze bijzondere arbeidskrachten staan klaar om u de helpende hand te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Back To Top