skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

Dagstructurering

Dagstructurering bij SOWECO betekent in de eerste plaats leuk en nuttig werk doen op een speciaal daarvoor ingerichte afdeling. Het werk kent geen prestatiedruk. Wij proberen werkzaamheden te vinden die aansluiten bij de affiniteit van de deelnemer. Zo is het ook mogelijk op één van onze productieafdelingen mee te werken. Daarnaast zijn er nog andere werksoorten, zoals werken in het groen, in de schoonmaak of in de catering. Kortom: Werk dat ertoe doet en dat past bij de deelnemers.

Wij zijn er goed in om het beste uit mensen te halen. Wij begeleiden en ontwikkelen, als Sociaal Werkbedrijf, al jarenlang mensen met een arbeidshandicap in een werkomgeving. Dagstructurering sluit goed aan bij die kennis en ervaring. Voor iedereen is binnen SOWECO wel een werkplek te vinden waar de deelnemers het meest tot hun recht komen.

Ontwikkeling
De nadruk ligt op ontwikkeling van de deelnemer. Deelnemers leren zelf aan te geven wat ze willen bereiken, hoe ze dat willen doen en wat hen daarbij kan helpen. Een persoonlijk begeleider geeft hen de ondersteuning en aandacht die ze daarbij nodig hebben. Deelnemers kunnen ook vaardigheidstrainingen volgen. Alle afspraken hierover staan in een voortgangsrapport, dat regelmatig met de deelnemer wordt besproken.

Voor wie is dagstructurering bedoeld?
Deelnemers met psychische, verstandelijke of lichamelijke beperkingen en met een aanwijzing voor een algemene voorziening, kunnen bij SOWECO terecht. Voor kandidaten die verpleegkundige hulp nodig hebben, zijn wij niet de juiste partij.

Back To Top