skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

SOWECO Ondersteunt Twentsewens Ambulance

SOWECO NV heeft tijdens het drukbezochte Open Huis op woensdag 14 juni jl. een bedrag van € 3.000,- gedoneerd aan de Stichting Twentsewens Ambulance. Het personeel van SOWECO heeft deze bijdrage mogelijk gemaakt.

Personeelsleden van SOWECO ondersteunen jaarlijks een goed doel. Dit jaar is ervoor gekozen om het bedrag te doneren aan Stichting Twentsewens Ambulance.

De Twentsewens Ambulance verzorgt passend vervoer voor mensen met een langdurige chronische of terminale ziekte. Dit is vaak gekoppeld aan een bepaalde wens of behoefte van de patiënt.

Een ambulance van de stichting was tijdens het Open Huis aanwezig ter bezichtiging, en kinderen mochten deze uitproberen door op de brancard te liggen. De algemeen directeur van SOWECO, Reinier van Broekhoven, overhandigde de cheque tijdens het drukbezochte Open Huis aan de voorzitter van de stichting, Cor Havelaar.

Personeelsleden hadden in groten getale hun familie en vrienden meegenomen om hun werkplek te laten zien. Dit alles werd omlijst door een randgebeuren met vele activiteiten, muziek en informatiestands.

Back To Top