skip to Main Content

MVO HR

Onze diensten

Personeel nodig?

Werk uitbesteden?

Samenwerkingsovereenkomst Extend – Djopzz Ondertekend, Persbericht

Nieuwe impuls aan sociaal ondernemen

Strategische samenwerking Extend en Djopzz creëert kansen in detacheringen

ALMELO – Extend en Djopzz zijn beide al enkele jaren werkzaam op het gebied van sociaal ondernemen. Vanuit de veranderende arbeidsmarkt bestaat de wens om tot innovatieve arbeidsoplossingen te komen zodat kansen gecreëerd worden voor mensen met een kwetsbare positie. Met de ondertekening van de strategische overeenkomst vandaag tussen Extend en Djopzz start een unieke samenwerking. Door de krachten te bundelen wordt invulling gegeven aan een gezamenlijke propositie, waarmee een bedrijf haar economische en maatschappelijke waarde kan verhogen. “Sociaal ondernemen is voor veel ondernemers nog onbekend terrein. Zeker op het gebied van het inschakelen van nieuw personeel; het lijkt vaak een kostenpost. Juist in deze tijd van krapte is het inzetten van duurzaam inzetbaar personeel van groot belang voor de continuïteit van een bedrijf” aldus Reinier van Broekhoven.

Ondertekening

De samenwerking werd vandaag bekrachtigd door Eric Krabbe, directeur van Djopzz, en Reinier van Broekhoven, algemeen directeur van SOWECO NV.

Ieder z’n vak

Voor Djopzz en Extend zijn groei en sociaal ondernemen belangrijke pijlers. Volgens Krabbe ontzorgen ze samen hun klanten en helpen hen hun ambities en doelstellingen op het gebied van sociaal werkgeverschap te realiseren. Creëren van bewustwording op de inzet van krachten met een afstand tot de arbeidsmarkt is daarbij van groot belang. Daarnaast geloven beide partijen dat ieder mens talent heeft en iedereen een kans verdient om zijn talent te ontdekken en te benutten. De meerwaarde van de samenwerking is de bundeling van expertise. Extend maakt MVO People, samen met bedrijven en organisaties, integraal onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Ze inspireert, geeft inzicht en biedt kansen aan bedrijven en instellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen gericht op mensen, vanuit bedrijfsmatig en financieel-economisch perspectief. Daarnaast heeft zij ruim 40 jaar ervaring in het detacheren en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Vanaf de oprichting in 2010 typeert Djopzz zich door vernieuwing in de uitzendbranche.

Vestigingen in Almelo

Extend is al enkele jaren gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw Matrix in Almelo. Djopzz was tot voor kort alleen gevestigd in Zwolle. Sinds kort heeft zij echter ook een kantoor in het bedrijfsverzamelgebouw Matrix. Vanuit de gezamenlijke locatie kunnen we onze opdrachtgevers, uitzendkrachten en werkzoekenden in deze regio Twente nog beter faciliteren”, aldus directeur Eric Krabbe. “De huidige locaties bieden een geweldig fundament om de ambitie de komende jaren voort te zetten.”

Back To Top